Zwevende wandplank 125-200 cm met 3 LED spots en voorbereiding

 420,84

Zwevende houten wandplank met voorbereiding LED spots

inclusief 3 LED-spots
inclusief 3 blinde bevestigingspinnen

Bekend van vtwonen

Lengte 125-200 cm
Inclusief freeswerk voor drie LED spots. Voorbeelden van dit freeswerk vind je in de beschrijving onderaan bij dit product.

Doorlooptijd werkplaats: 3-4 werkweken

Houtsoorten: keuze uit Amerikaans eiken, plataan, iepen, essen, esdoorn, beuken en steenbeuk. Na bestelling sturen wij je een samplebox met houten stalen om een keuze te maken.

Vaste dieptemaat bij rechte voorzijde: 22,5 cm
Vaste dieptemaat bij boomstam voorzijde: 20-25 cm

Afwerking met een transparante lak/olie. Bekijk hier het verschil.

Al in 2017 pionierde Zaagfabriek als eerste in de branche met massieve zwevende planken waar sparingen voor LED spots aangebracht werden. Een absolute eye-catcher in de keuken. Inclusief uitsparingen voor het wegwerken van de adapter en bekabeling aan de achterzijde van de plank ten behoeve van het aansluiten op het stroompunt. Het resultaat? Een unieke houten wandplank met blinde bevestiging en LED verlichting zoals jij het wilt.

De getoonde prijzen zijn inclusief het frezen van het bevestigingsmateriaal in het hout, driedimensionaal te verstellen blinde bevestigingspinnen, 8 mm pluggen, RVS schroeven, frezen van spots. Let op! De prijs is ook inclusief spots (3 stuks).

Spots zijn te bestellen in het wit, zwart en nikkel (230V). Spots hebben geen schakelaar, afstandsbediening of dimmer. Deze zijn eventueel tegen meerprijs te bestellen. Wij frezen over de gehele lengte (10 mm tot voor het einde) aan de achterzijde een sleuf waar een snoer in verwerkt kan worden. Snoer en kabelverbinding is exclusief. 

Wist je dat we ook over een bezorg- én montageservice beschikken?

Artikelnummer: 022040507 Categorie: