Zwevende eiken wandplank 251-300 cm met 5 LED spots en voorbereiding

 741,09

Vaste dieptemaat bij rechte voorzijde: 22,5 cm met een dikte van 4 centimeter.
Vaste dieptemaat bij boomstam voorzijde: 20-25 cm met een dikte van 4 centimeter.

Al in 2017 pionierde Zaagfabriek als eerste in de branche met massieve zwevende planken waar sparingen voor LED spots aangebracht werden. Een absolute eye-catcher in de keuken. Inclusief uitsparingen voor het wegwerken van de adapter en bekabeling aan de achterzijde van de plank ten behoeve van het aansluiten op het stroompunt. Het resultaat? Een unieke houten wandplank met blinde bevestiging en LED verlichting zoals jij het wilt.

 

Bekend van vtwonen

 

De getoonde prijzen zijn inclusief het frezen van het bevestigingsmateriaal in het hout, driedimensionaal te verstellen blinde bevestigingspinnen, 8 mm pluggen, RVS schroeven, frezen van spots. Let op! De prijs is ook inclusief spots. (5 stuks)

Spots zijn te bestellen in het wit, zwart en nikkel (230V). Spots hebben geen schakelaar, afstandsbediening of dimmer. Deze zijn eventueel tegen meerprijs te bestellen. Wij frezen over de gehele lengte (10 mm tot voor het einde) aan de achterzijde een sleuf waar een snoer in verwerkt kan worden. Snoer en kabelverbinding is exclusief en is tegen meerprijs aangesloten met snoer ( zwart en wit) welke voorzien is van een aan uit schakelaar.

Het eiken is afkomstig uit Nederland en u heeft de keuze uit een rechte en boomstam voorzijde . De sortering van het hout is een mix zodat het ook knoesten, oude wormgaatjes en scheurtjes kan bevatten wat juist kenmerkend is voor eiken en er geselecteerd kan worden op veel of weinig kleurverschil.

Levering en montage zijn mogelijk door Zaagfabriek BV, levertijd 1-3 werkweken na het ontvangen van de betaling en definitieve maatvoering.

Onze producten worden uit Nederlands eikenhout gemaakt en op aanvraag zijn houtsoorten zoals Esdoorn Beuken Iepen Plataan Essen en Amerikaans eiken een mogelijkheid. Er is een keuze uit een matte transparante lak en een naturel olie afwerking, deze is bij de prijs inbegrepen.

Afwerking met een transparante lak/olie. Bekijk hier het verschil.

Artikelnummer: 022040507-16 Categorie: